Dostava i plaćanje

Načini plaćanja 

Vašu porudžbinu možete platiti na dole navedene načine i to:

Plaćanje platnim karticama: 

Porudžbinu možete platiti putem Interneta platnim karticama koje podržavaju plaćanje preko Interneta. 

Plaćanje preko računa 

Svoju porudžbinu možete platiti direktnom uplatom na račun. Plaćanje možete izvršiti nalogom za plaćanje  u bilo kojoj pošti ili banci ili putem Interneta ako imate mogućnost elektronskog plaćanja. Rok za plaćanje po dobijanju obaveštenja o porudžbini iznosi 5 dana. Ukoliku u navedenom roku ne izvršite uplatu Vaša porudžbina se poništava. 

Plaćanje pouzećem gotovinom 

Račun će Vam biti dostavljen uz porudžbinu. 

Dostava i cena dostave 

Naručene proizvode dostavljamo na Vašu adresu na teritoriji Republike Srbije i to na adresu koja je ostavljena prilikom poručivanja za dostavu naručenih proizvoda ili lokalnim preuzimanjem. 

Dostava na adresu 

Uobičajeni rok za dostavu porudžbine je 7 dana od dana prijema obaveštenja da ste izvršili  plaćanje u celosti za naručene proizvode. 

Pošiljke se donose na adresu navedenu za dostavu I molimo Vas kada Vas obavestimo o slanju da u tom periodu obezbedite preuzimanje pošiljke. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna ambalaža značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite na e-mail: vbakic@schlarafia.co.rs . Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite prijem. 

Za iznose porudžbina do 10.000,00 dinara dostava se plaća u fiksnom iznosu od 700,00 dinara gde se u odeljku ,,KORPA’’ možete upoznati sa iznosom troškova dostave, dok za porudžbine preko 10.000,00 dinara dostava je besplatna.

Potrošač je odgovoran za štetu koja nastane propuštanjem da preuzme proizvode koju mu je poslala Sport&Recovery. Pod štetom se podrazumeva oštećenje na proizvodima, kao i troškovi koje Sport&Recovery  ima zbog propuštanja potrošača da preuzme proizvode, kao što su: troškovi čuvanja, prepakivanja, vraćanja proizvoda i slično. 

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Šlarafija d.o.o Sport & Recovery online shop  je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja. 

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebnom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine garantuje procesor platnih kartica ChipCard a.d Beograd, pa se tako kompletan proces naplate obavlja na stranicama ChipCard-a. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.