Schlarafia je novi partner Tour De Kop

Dragi naši sportisti, ljubitelji prirode i druženja!

Sa radošću vas obaveštavamo da je Šlarafija od ove godine novi partner sportskog društva Tour de Fun i sigurno ste se zapitali

ZAŠTO SMO SE U OVO UPUSTILI?

Šlarafija je porodična firma. Iskreno verujemo da je porodica jezgro koje sa ostalim porodicama jednako čvrste strukuture daje stabilno saće čineći da naše društvo bude jedna vredna, vesela i medonosna košnica.

Godinama smo razvijali proizvode za spavanje koji povezuju članove porodice u najintimnijim segmentima njihove svakodnevnice, iz kojih su se rađali novi životi, proživljavali najemotivniji periodi i stvarala bliskost i toplina.

Sada smo iskoračili dalje, rešeni da utiskujemo uspomene doživljajima u prirodi, podržimo zdravo odrastanje, razvoj kroz sport i rekreaciju i širimo dobar glas o onima koji dele naša uverenja.

Zato je program Sport&Recovery by Schlarafia namenjen sportistima, rekreativcima, rekonvalscentima, kao i deci, i glavno obeležje proizvoda iz ove linije jeste da je ceo asortiman izrađen od sertifikovanih materijala bez štetnih supstanci. Naše strunjače zamišljene su kao vrhunska podrška vežbačima, mališanima koji se igraju, ali i onima koji su u fazi oporavka.

Kako je Tour de Kop veseli porodično-sportski događaj koji okuplja bicikliste, članove njihovih porodica, drugare i ljubitelje planine, a bez takmičarskih motiva inspiriše svakog da pruži svoj maksimum, lako smo prepoznali da je to ono saće koje se savršeno uklapa u našu ideju košnice.

Stoga smo ponosni da možemo da doprinesemo organizaciji ovog događaja i zajednički širimo lepu priču o biciklizmu, planinarenju, ekologiji, druženju i svakom angažovanju koje čoveka čini produktivnim i plemenitim.

Za sve učesnike Tour de Kop pripremili smo edukativno predavanje o važnosti kvalitetnog sna – otkrićemo šta se krije iza fenomena fiziologije spavanja, kao i radionicu funkcionalnog rastezanja na strunjačama Sport&Recovery by Schlarafia kao podrška oporavku zamorenih mišića.

Vidimo se na Kopaoniku od 18. do 22. 08. 2021.

Fotografije: @djurafiskultura

Call Now Button