Često postavljana pitanja

Rok isporuke

Rok isporuke za poručene proizvode je 7 radnih dana od stizanja potvrde da je Vaša porudžbina prihvaćena. Ukoliko dođe do izmena u rokovima isporuke, o tome ćete biti pismeno obavešteni na e-mail adresu ili broj telefona koji ste dostavili prilikom poručivanja proizvoda.

Da li smem da spuštam tegove na strunjaču?

Na strunjače se ne preporučuje spuštanje i dugotrajno držanje čvrstih predmeta teine iznad 50 kg. Takođe se ne preporučuje bacanje tegova i drugih sprava za vežbanje veće mase na strunjače. Mali tegovi za fitnes, kao i ostale manje sprave za fitness sportove su dozvoljene.

Da li je moja strunjača predviđena da se savija ili uvija pod pritiskom?

Vaša strunjača nije predviđena da se savija i/ili uvija pd pritiskom jer to može oštetiti ispunu i dovesti do neravnina na površini strunjače koja je namenjena za vežbanje.

Kako da održavam moju strunjaču?

Strunjaču posle vežbanja prebrisati vlažnom krpom uz upotrebu standardnih sredstava za čišćenje u kućnim uslovima (npr. sredstva za dezinfekciju koja ne oštećuju kožu, deterdženti za čišćenje prašine i sl.). Ne koristiti teške hemikalije. Strunjaču ne potapati u vodu.

Šta da radim ako želim veće ili nestandardne dimenzije i oblike?

Tražite adekvatne sportske podloge za Vaš vežbački prostor, prilagođene po sastavu, dimenzijama i obliku?

Uz izradu mekih sportskih podloga kreiranim prema Vašim potrebama, nudimo Vam stručnu praksu i savetovanje. Pišite nam ili posetite našu B2B I OPREMANJA stranicu za više detalja.