Svi proizvodi

FizioFitnes STRUNJAČA

Strunjača predviđena za upotrebu pri individualnom vežbanju, vežbanju fitnes sportova u fitnes centrima i na otvorenom, održavanju treninga kolektivnih i individualnih sportova. Namenjena deci i odraslima.

Školska STRUNJAČA

Predviđena za upotrebu pri individualnom vežbanju, vežbanju fitnes sportova, održavanju časova fizičkog vaspitanja, održavanju treninga kolektivnih i individualnih sportova, kao i za horizontalnu zaštitu zatvorenih prostora za igru i boravak dece.

Gimnastička STRUNJAČA

Predviđena za upotrebu pri individualnom vežbanju gimnastičkih sportova, a njena struktura Vam omogućava bezbedne doskoke i padove prilikom vežbanja.

Tatami Pro STRUNJAČA

Predviđena za trening i takmičenje u borilačkim sportovima. Podloga odgovarajuće čvrstine i visine omogućava bezbedno bavljenje borilačkim sportovima.

Dušek SR1 ENDURANCE | By Schlarafia

Dušek SR1 ENDURANCE iz Šlarafijine radionice je kreiran za sve one koji shvataju koliko je važan kvalitetan san za oporavak celog tela. 

SR1 ENDURANCE dušek je napravljen po originalnoj recepturi koju čine Šlarafijino patentirano ručno pleteno opružno jezgro, slojevi potpuno prirodnog TALALAY lateksa koji pružaju udobnost, kao i navlaka koja sadrži regenerišuću Celliant tehnologiju koja doprinosi potpunom oporavku.

Dušek SR2 IMPULSE | By Schlarafia

Spavanje na ovom dušeku će Vam pomoći da se brže oporavite nakon sportskih i drugih intenzivnih aktivnosti, poboljšati Vašu cirkulaciju, ubrzati proces oporavka, te povećati snagu i izdržljivost kako bi postigli bolje rezultate na svakodnevnom nivou, ali i dugoročno. 

SR2 IMPULSE dušek je napravljen po originalnoj recepturi koju čine Šlarafijino patentirano ručno pleteno opružno jezgro, slojevi potpuno prirodnog TALALAY lateksa koji pružaju udobnost, kao i navlaka koja sadrži regenerišuću Celliant tehnologiju koja doprinosi potpunom oporavku.

Jastuk SR1 FIRM | 26.400 RSD

Jastuk od 100% prirodnog Talalay lateksa sa inovativnom skidajućom perivom Celliant® navlakom.

SR1 FIRM jastuk pruža stabilnu podršku, olakšava tačke pritiska i čini okruženje za spavanje higijenski održivim. Zbog svog sastava, SR1 FIRM jastuk je potpuno vazduhopropusan i pruža izuzetna termoregulaciona svojstva i ima nizak alergijski potencijal.

Celliant® tehnologija u navlaci jastuka poboljšava perifernu cirkulaciju i pozitivno utiče na izgled kože, koju vizuelno podmlađuje.

Jastuk SR2 SOFT | 26.400 RSD 

Jastuk od 100% prirodnog Talalay lateksa sa inovativnom skidajućom perivom Celliant® navlakom. 

SR2 SOFT jastuk pruža stabilnu podršku, olakšava tačke pritiska i čini okruženje za spavanje higijenski održivim. Zbog svog sastava, SR1 FIRM jastuk je potpuno vazduhopropusan i pruža izuzetna termoregulaciona svojstva i ima nizak alergijski potencijal. 

Celliant® tehnologija u navlaci jastuka poboljšava perifernu cirkulaciju i pozitivno utiče na izgled kože, koju vizuelno podmlađuje.