Inovativni dušeci

INOVATIVNI DUŠECI ZA OPORAVAK I POBOLJŠANJE PERFORMANSI SPORTISTA 

REVITALIŠUĆE ISKUSTVO SPAVANJA ZA CEO ŽIVOT 

SPORT&RECOVERY by Schlarafia dušeci su namenjeni svim ljudima koji razumeju koliko je važno vreme koje provodimo spavajući u cilju odmora i oporavka, a posebno su korisni profesionalnim sportistima i aktivnim rekreativcima.

DVA DUŠEKA | ISTE PERFORMANSE | POTPUNO DRUGAČIJI OSEĆAJ UDOBNOSTI

SR1 ENDURANCE | PLACID FEEL

Dušek SR1 ENDURANCE iz Šlarafijine radionice je kreiran za sve one koji shvataju koliko je važan kvalitetan san za oporavak celog tela.

SR1 ENDURANCE dušek je napravljen po originalnoj recepturi koju čine Šlarafijino patentirano ručno pleteno opružno jezgro, slojevi potpuno prirodnog TALALAY lateksa koji pružaju udobnost, kao i navlaka koja sadrži regenerišuću Celliant tehnologiju koja doprinosi potpunom oporavku.

SR2 IMPULSE | DYNAMIC FEEL

Spavanje na ovom dušeku će Vam pomoći da se brže oporavite nakon sportskih i drugih intenzivnih aktivnosti, poboljšati Vašu cirkulaciju, ubrzati proces oporavka, te povećati snagu i izdržljivost kako bi postigli bolje rezultate na svakodnevnom nivou, ali i dugoročno.

SR2 IMPULSE dušek je napravljen po originalnoj recepturi koju čine Šlarafijino patentirano ručno pleteno opružno jezgro, slojevi potpuno prirodnog TALALAY lateksa koji pružaju udobnost, kao i navlaka koja sadrži regenerišuću Celliant tehnologiju koja doprinosi potpunom oporavku.

ZAŠTO SPORT&RECOVERY by Schlarafia DUŠECI?

Spavanje na SPORT&RECOVERY by Schlarafia dušecima će vam pomoći da se brže oporavite nakon intenzivnih sportskih i drugih aktivnosti, poboljšati vašu perifernu cirkulaciju i osigurati dotok kiseonika u tkiva, ubrzati oporavak mišića, te povećati snagu i izdržljivost kako bi postizali bolje rezultate ne samo na svakodnevnom nivou, već i dugoročno.

BENEFITI SPAVANJA NA SPORT&RECOVERY BY SCHLARAFIA

 • Poboljšava performanse Vašeg tela
 • Povećava brzinu
 • Povećava mišićnu snagu
 • Ubrzava oporavak nakon aktivnosti
 • Povećava nivo energije
 • Unapređuje kvalitet sna
 • Reciklira energiju koju ispuštate tokom spavanja
 • Poboljšava perifernu (lokalnu) cirkulaciju
 • Poboljšava dotok kiseonika u organizam
 • Pruža stabilnu potporu čitavom telu
 • Veoma nizak alergijski potencijal
 • Dušek izrađen od prirodnih materijala
 • Ekološki održiv proizvod uz odgovorno rukovanje prirodnim resursima iz obnovljivih izvora

GO TO SLEEP. WAKE UP RE-ENERGIZED. BOOST YOUR PERFROMANCE.

CORE | COMFORT | COVER | TRI PATENTA U JEDNOM PROIZVODU 

Receptura najboljih dušeka za sportiste i aktivne pojedince se temelji na jedinstvenom konceptu CCC trijade koji je razvila Šlarafija, a koji objedinjuje decenije iskustva u izradi vrhunske opreme za spavanje, upotrebu prirodnih materijala najvišeg kvaliteta, te najnovija tehnološka dostignuća. 

Vizija rođena u Šlarafijinoj radionici, razvijana preko dve godine kako u našem proizvodnom pogonu, tako i u laboratorijama Farmaceutskog fakulteta, izrodila je kolaboraciju tri vrhunska brenda – Šlarafije, Vita Talalay i Celliant – tri proizvođača koji su svojim patentiranim inovacijama doprineli da SPORT&RECOVERY by Schlarafia dušeci poseduju samo “najbolje od najboljeg”.

CORE: SUPPORTED BY SCHLARAFIA® 

Jezgro SPORT&RECOVERY by Schlarafia dušeka čini Šlarafijino neprikosnoveno patentirano ručno rađeno jezgro koje svojim jedinstvenim načinom vezivanja omogućava ravnomernu raspodelu pritiska na podlogu za spavanje, pruža stabilnost, komfor i obezbeđuje nepromenjivost svojstava jezgra na dugi niz godina.

COMFORT: COMFORTED BY VITA TALALAY 

TALALAY je jedini potpuno prirodni lateks dobiven iz srži drveta kaučukovca u čistom obliku. Iz ove sirovine se ekstrahira prirodna guma koja se koristi za izradu 100% prirodnog Talalay lateksa. Spavanje na dušeku sa komfornim slojem od 100% prirodnog Talalay lateksa ima mnoge prednosti. Zahvaljujući potpuno vazduhopropusnom materijalu, omogućava se cirkulacija vazduha koja sprečava nakupljanje vlage i razmnožavanje grinja, čime se osigurava čist i higijenski održiv ambijent za spavanje. Ovo takođe znači da tokom toplih letnjih dana neće biti prevruće, dok u zimskom periodu neće biti hladno.

COVER: POWERED BY CELLIANT® 

Navlaka SPORT&RECOVERY dušeka protkana je inovativnom Celliant tehnologijom koja je priznata od strane američke uprave za hranu i lekove (FDA) kao medicinsko sredstvo.

Celliant je revolucionarni materijal koji u kontaktnoj primeni transformiše toplotu koju generiše vaš organizam u infracrvenu energiju i vraća je u vaše telo kao čistu energiju, poboljšavajući tako lokalnu cirkulaciju i dotok kiseonika u ćelije. Ovo dovodi do povećanja snage i izdržljivosti, smanjenja bolova i upala, i poboljšanja opšteg zdravlja i oporavka. Takođe održava idealnu temperaturu, čineći vaš san ugodnijim.

PRODAVNICE – Gde mogu da isprobam i kupim SPORT&RECOVERY by Schlarafia?

Šlarafija saloni opreme za spavanje su premium prodajni objekti u kojima će Vam biti predstavljen celokupan asortiman od strane naših savetnika za izbor opreme za spavanje.

Prodavci su obučeni da pruže sveobuhvatno znanje o opremi za spavanje kako bi Vam pomogli u izboru idealnog proizvoda koji najbolje odgovara Vašim potrebama.

Kada kupite neki proizvod u Šlarafijinom salonu opreme za spavanje, prodavac koji Vam je asisitirao pri izboru će biti Vaš stalni kontakt za sva Vaša pitanja i nedoumice vezane za taj proizvod, kao i za buduće kupovine.

Schlarafia BWF Premium, Bulevar Vudroa Vilsona 8V, BW Aurora, Belgrade Waterfront: LOKACIJA

Šlarafija, Bulevar Mihajla Pupina 16d, Novi Beograd: LOKACIJA

Šlarafija, Kosovska 24, Novi Sad: LOKACIJA

Šlarafija, Cara Dušana 90, Niš: LOKACIJA

Šlarafija, Autoput za Zagreb 18, TC Zmaj, Novi Beograd: LOKACIJA