INOVATIVNI DUŠECI

ZA OPORAVAK I POBOLJŠANJE PERFORMANSI SPORTISTA

SPORT&RECOVERY by Schlarafia

DUŠECI ZA OPORAVAK I POBOLJŠANJE PERFORMANSI SPORTISTA

SPORT&RECOVERY by Schlarafia podloge za spavanje predstavljaju koncept koji je objedinio inovacije, iskustvo i tradicionalne veštine.

SPORT&RECOVERY by Schlarafia dušeci namenjeni su profesionalnim sportistima, aktivnim rekreativcima, kao i svima onima koji razumeju važnost vremena koje provedemo spavajući u cilju oporavka čitavog tela.

Spavanje na SPORT&RECOVERY by Schlarafia dušecima će Vam pomoći prilikom oporavka nakon sportskih i drugih aktivnosti, poboljšaće Vam cirkulaciju, ubrzati oporavak i povećati snagu i izdržljivost u cilju postizanja boljih rezultata kako na svakodnevnom nivou, tako i na duže staze.

ISTE PERFORMANSE – POTPUNO DRUGAČIJI OSEĆAJ UDOBNOSTI

Pred Vama se nalaze dva modela SPORT&RECOVERY by Schlarafia dušeka, naizgled veoma slična, a opet posebna kada se radi o osećaju udobnosti koji pružaju. Predstavljamo Vam SR1 ENDURANCE i SR2 IMPUSLE – dušeke za ceo život, u svakom smislu te reči.

CORE: SUPPORTED BY SCHLARAFIA

Srce i potporu SPORT&RECOVERY by Schlarafia dušeka čini ručno pleteno Šlarafija opružno jezgro izuzetnih osobenosti po kojima su Šlarafijini proizvodi već decenijama poznati, a iza čega stoji i rešenje o patentu izdato od strane Zavoda za intelektualnu svojinu.

ŠLARAFIJINO RUČNO PLETENO OPRUŽNO JEZGRO: Najbolje od domaćeg zanatstva

U Šlarafija patentiranom ručno pletenom opružnom jezgru je ugrađeno čak 35% više opruga u odnosu na mašinski rađeno jezgro i zato svaka opruga trpi manje opterećenje, te naše jezgro duže traje i ima daleko bolje ortopedsko-medicinske karakteristike. Šlarafija patentirano ručno rađeno jezgro se ponaša kao veliki meh za vazduh što omogućava njegovo nesmetano cirkulisanje i obezbeđuje kontinuirano provetravanje dušeka.

NAŠIM NAJVEŠTIJIM MAJSTORIMA potrebno je više od sat vremena da ispletu jezgro SPORT&RECOVERY by Schlarafia dušeka. Nasuprot tome, mašina koja proizvodi obična industrijska jezgra, daleko manje gustine i izdržljivosti, za isto vreme „izbaci“ preko pedeset jezgara. Obuka naših momaka za ručni rad traje mesecima i prenosi se kao dragocena veština već decenijama unazad. 

COMFORT: COMFORTED BY VITA TALALAY

TALALAY je jedini potpuno prirodni lateks, čist proizvod dobijen direktno iz srži drveta kaučukovca i sadrži u izvornom obliku male partikule gume. Kao rezultat te ekstrakcije nastaje prirodna guma. Treba imati u vidu da prirodna guma dobijena na ovakav, neškodljiv način čini svega 10% svetske proizvodnje gume i zbog toga je vrlo dragocena.

Spavanje na dušeku od 100% prirodnog Talalay lateksa donosi brojne koristi:

  • Komforni sloj od Talalay pene je potpuno vazduhopropusan.
  • To omogućava da vam tokom letnjih toplih dana ne bude vrućina, a da Vam u zimskom periodu ne bude hladno.
  • Ova ventilacija sprečava nakupljanje vlage, razmnožavanje gamadi i čini ambijent za spavanje čistim i higijenski održivim.

 

100% PRIRODNI TALALAY LATEKS: Šta je to?

COVER: POWERED BY CELLIANT

CELLIANT® je inovativni materijal koji ima sposobnost da energiju telesne temperature transformiše u ceo spektar energije iz infracrvenog spektra, čime unapeđuje lokalnu cirkulaciju i oksigenaciju ćelija uz istovremeno održavanje idealne ambijentalne temperature i održavanje suve kontaktne površine tela.

Šta to praktično znači za Vas?

Zahvaljujući spavanju na SPORT&RECOVERY by Schlarafia dušecima koji na sebi imaju veliku gustinu Celliant® vlakana, Vaše telo će dobiti bolji oporavak, više snage i bolju izdržljivost tokom fizičkih aktivnosti, kao i tokom dnevne rutine, jer će vaše ćelije biti snabdevene dodatnom energijom i kiseonikom.

Celliant®– Kako radi? 

Tokom spavanja Vaše telo emituje toplotu. Celliant® vlakna u navlaci SPORT&RECOVERY by Schlarafia dušeka tu toplotu recikliraju i pretvaraju u čistu infracrvenu energiju i takvu je vraćaju u vaše telo. Vaša tkiva i ćelije dobijaju više kiseonika čime se poboljšavaju cirkulacija, prokrvljenost i ubrzava se proces oporavka.

SR1 ENDURANCE

SPORT&RECOVERY by Schlarafia SR1 ENDURANCE dali smo na testiranje onima kojima je namenjen. Upoznajte Ognjena Stojanovića, najuspešnijeg predstavnika Srbije u triatlonu.

SPORT&RECOVERY by Schlarafia

SR1 ENDURANCE

Dostupno sada

  • Schlarafia BWF Premium Sleep Shop, Bulevar Vudroa Vilsona 8V, BW Aurora, Belgrade Waterfront: LOKACIJA
  • Šlarafija, Bulevar Mihajla Pupina 16d, Novi Beograd: LOKACIJA
  • Šlarafija, Kosovska 24, Novi Sad: LOKACIJA
  • USKORO Šlarafija, Cara Dušana 90, Niš: LOKACIJA

 

SPORT&RECOVERY by Schlarafia

SR2 IMPULSE

Dostupno sada

  • Schlarafia BWF Premium Sleep Shop, Bulevar Vudroa Vilsona 8V, BW Aurora, Belgrade Waterfront: LOKACIJA
  • Šlarafija, Bulevar Mihajla Pupina 16d, Novi Beograd: LOKACIJA
  • USKORO Šlarafija, Cara Dušana 90, Niš: LOKACIJA

 

Call Now Button